Bording Skole

Opslagstavlen

• Billeder fra elevernes fraveludfordringer til Thomas kan ses på dette link:
    Nils Krogholm den 15-08-2018
  • Billeder fra første skoledag i børnehaveklassen kan ses på dette link:
    Nils Krogholm den 13-08-2018

Nu er busplanerne for det kommende skoleår ved at være klar.

Det er som tidligere politisk bestemt, at alle skoler har 10 hjemkørsler om ugen.

Busplanen er de fleste dage som i år, men for at få det hele til at hænge sammen på skolen, har det været nødvendigt at flytte valgfagene for udskolingen fra fredag til tirsdag, hvor de kommer til at ligge fra kl. 14.00 til 15.45.

Samtidig er det planlagt med, at alle elever har fri klokken 14.00 om onsdagen.

Det betyder for busplanerne:

Mandag, torsdag og fredag kører busserne hjem kl. ca. 14.10 og 15.20 som i år.

Tirsdag kører busserne ligeledes hjem kl. 14.10 og 15.20, og der ud over etableres der hjemkørsel for de valgfagselever, der behov for dette efter kl. 15.45.

Onsdag er der kun hjemkørsel kl. 14.10, da alle elever har fri fra undervisning på dette tidspunkt.

I vil kunne finde busplanerne på kommunens hjemside.

Med venlig hilsen Thomas Henten

Thomas Henten den 04-07-2018
  • Kære forældre

Første skoledag i det nye skoleår er mandag den 13. august. Elever fra 1. til 9. klassen møder ind i deres nye klasselokaler kl. 8.00. De nye 0. klasser møder kl. 9.00 ved Visdommens Kilde.
    Alle har fri kl. 11.20, hvorefter der er SFO for de børn, der går i SFO. Bus 173 og 174 kører hjem omkring kl. 11.30 som på sidste skoledag.

Første uge efter sommerferien er Thomas' sidste uge på Bording Skole. Onsdag er der arrangeret aktiviteter for ham og eleverne. Torsdag den 16/8 kl. 13-14 holder vi afslutning i Skolehallen for elever og interesserede forældre. Vi ønsker, at Thomas får en festlig afslutning efter 12 år på Bording Skole, som han kan kigge tilbage på med glæde, så hvis I har lyst og mulighed for at være med torsdag kl. 13-14 i Skolehallen, er I meget velkommen.

Fredag den 17/8 holder vi reception for indbudte om eftermiddagen. Al undervisning stopper derfor på skolen kl. 14 den dag. Ift SFO holder vi åbent til kl. 15.30, som vi plejer om fredagen.

Venlig hilsen Lars Lærkesen Holm og Pia Weile
    Pia Weile den 25-06-2018